Aurinkopaneelit

Aurinkosähkö on uusiutuva ja päästötön energiamuoto

Aurinkoenergiaa on Suomenkin leveyspiirillä saatavilla lähes koko vuoden ajan, lähes yhtä paljon kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkoenergian hyödyntäminen näkyy myös sähkölaskun suuruudessa. Aurinkopaneeleilla tuotettua aurinkoenergiaa voidaan käyttää muun muassa veden lämmitykseen, jäähdytykseen, valaistuksen, kodinkoneiden ja muiden sähköä käyttävien laitteiden virransyöttöön.

Laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät kauttamme

Aurinkoenergia sopii sekä kotiin, että mökille. Just-Jämsä Oy:n kautta voit hankkia oman aurinkovoimalan avaimet käteen -palveluna: hoidamme talouteesi, kiinteistöösi tai työpaikallesi uusimmat ja tehokkaimmat aurinkosähköpaneelit ja niiden asennukset sekä kytkennät.

Aurinkosähköjärjestelmä toimii automaattisesti:

  • se käyttää ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä
  • jos paneelien tuottama sähkö ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta.
  • Isot järjestelmät suunnitellaan tarpeen ja kohteen mukaan.

Käyttämämme aurinkopaneelijärjestelmät ovat pääosin Greenenergy Finlandin toimittamia johtavien kansainvälisten valmistajien laadukkaita paketteja, joiden aurinkovoimala takaa maksimaalisen hyödyn auringosta. Niiden invertterit ovat Froniuksen ja paneelit tulevat JA-Solarilta. Sen lisäksi käytössämme on myös SMA ja STECA invertterit sekä Trinasolarin paneelit. Mökeille soveltuvissa niin sanotuissa off-grid -järjestelmissä käytämme Victronin tuotteita.

Aukioloajat

Ma-Pe 07:00 - 16:00
Muuten sopimuksen mukaan

info@justjamsa.fi

LuotettavaKumppaniyritys